Sol'esta

 

Het beste van over de hele wereld

als inspiratiebron voor onze creativiteit

 

 

Alles begon met een reis rond de wereld. De pracht en de kracht van de natuur rondom de wereld zorgde voor inspiratie voor unieke geuren en texturen, fijne en uiterst doeltreffende ingrediënten en originele manuele verzorgingstechnieken voor gelaat en lichaam. 

 

Wat ontstond uit creativiteit en nieuwsgierigheid, werd perfect gekoppeld aan wetenschap en doeltreffendheid. Van een reinigingsmousse voor het gelaat tot een hydraterende olie voor het lichaam, Sol’Esta houdt van je huid en zorgt bij elk gebruik voor een voelbaar en zichtbaar resultaat. 

 

De combinatie met zorgvuldig samengestelde verzorgingen maakt het geheel af. Sol’Esta gebruikt specifieke drukpunten en massagebewegingen om producten nog dieper te laten inwerken. Ontspanning en resultaat gaan hand in hand.

 

Sol'Esta producten bevatten gemiddeld 95% natuurlijke producten.

sol'esta maakt gebruik van Meer dan 63 verschillende natuurlijke ingrediënten!

 

Royx Pro

 

Wat is Suikerontharing?

 

Suikerontharing is een ontharingstechniek die alle haartjes vanaf de wortel verwijdert met suikerpasta waardoor ze fijner en dunner terugkomen. Alle zones van het lichaam kunnen onthaard worden met suikerwax en dit zowel bij vrouwen als bij mannen.

 

De kracht van het ontharen met suiker zit hem in deze 10 voordelen:

 • 100% natuurlijke ingrediënten
 • Het ontharen is tot 50% minder pijnlijk, alleen de haren en
  de dode huidcelletjes worden verwijderd.
 • Geen allergische reacties
 • Minimum aan irritatie en roodheid
 • ROYX PRO suikerpasta's breken de haartjes niet af,
  zodat ingegroeide haren geen kans hebben.
 • Suikerontharing gebeurt steeds op lichaamstemperatuur,
  dus geen risico op verbranding.
 • ROYX PRO suikerpasta is wateroplosbaar,
  geen klevende resten op de huid of de kledij.
 • De haargroei vermindert na iedere behandeling en
  de haarstructuur verfijnt.
 • Suikerontharing is ook uiterst geschikt voor de meest gevoelige plaatsen.
 • Geeft je een zachte, gehydrateerde huid.

 

 

 

Eva Garden Make up 

 

De Make Up Van EVAGARDEN bestaat al sinds 1979. Het Italiaanse cosmeticamerk EVAGARDEN schept harmonie in hun make-uplijn door topkwaliteit, diversiteit en trends te combineren.

 

EVAGARDEN is zoveel meer dan een make-uplijn, ze onderscheiden zich door in alle producten verzorgende bestanddelen te integreren. Het researchteam van EVAGARDEN gaat constant op zoek naar de beste materialen, de meest verzorgende en verjongende formules om de producten zo optimaal mogelijk te maken voor de huid. Bijna alle artikelen zijn parabeen- alsook parfumvrij zodat ook de meest gevoelige huidjes de make-up in alle comfort kunnen gebruiken. Het gebruik van deze producten is eens schoonheidsverzorging op zich want de actieve, hydraterende en liftende bestanddelen zijn een pure weldaad voor de huid.

 

Alle producten zijn made in Italy en dit verzekerd kwaliteit van topniveau. Toch blijft de prijs van deze kwaliteitsvolle make-up zeer betaalbaar. De verkoopsprijzen zitten zo’n 30% lager dan de make-upartikelen uit de parfumerie. En toch kunnen de klanten rekenen op een even volwaardige kwaliteit met hoge percentages pigmenten en actieve werkstoffen.

 

De make-up is niet getest op dieren.